Koble til Vossaskyen med nettlesar

Ein kan kople til Vossaskyen frå kva som helst PC ved å nytte webløysing!

Du treng kun eit brukarnamn (evt. E-post), eit passord og ein PC eller Mac med nettlesar. For Mac treng ein også Remote Desktop appen frå App Store: https://apps.apple.com/no/app/microsoft-remote-desktop-10/id1295203466?mt=12.

Når ein er klar er det berre å åpne nettlesaren og peike den mot: https://rdweb.vossaskyen.no/ og laste ned eit ikon til å logge seg på Vossaskyen med!

Dersom ein ynskjer å berre gjere noko raskt kan ein bruke kun nettlesaren til å raskt gjere litt småarbeid. Då kan ein besøke adressa https://rdweb.vossaskyen.no/RDWeb/webclient/index.html og jobba med ein nettlesar som støttar HTML5.