OUTLOOK PÅ TELEFON MOT VOSSASKYEN

Hent først Outlook fra app-store til din telefon:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.outlook&hl=no

Apple iOS: https://itunes.apple.com/us/app/microsoft-outlook-email-calendar/id951937596?mt=8

Windows Phone: https://www.microsoft.com/en-us/store/p/mail-and-calendar/9wzdncrfhvqm

1. Åpne outlook:

2. Velkomstbildet under. «Get Started» for å komme i gang.

3. Skriv inn e-postadresse i formatet fornavn.etternavn@domene.no

For eksempel: ola.nordmann@demofirma.no

4. Dersom en funksjon som kalles «Autodiscover» slår inn, så vil du bli bedt om å skrive inn passord, logge på, og du får deretter spørsmål om fjernadministrasjon av enheten. Denne må godkjennes, ellers vil ikke kontoen bli satt opp. Dersom du får noe tilsvarende som bildet under, så fortsett å lese og følge guiden. Spørsmål om fjernadministrasjon kommer senere.

Velg «Sett opp konto manuelt»:

5. Velg kontotype. Velg «Exchange».

6. Fyll ut informasjon som anvist. Merk at i feltet «Server» skal det være «mail.vosskom.no» og i feltet «Domain» skal det være «vosskom».

7. Kontoen skal nå bli satt opp og spørsmål om fjernadministrasjon kommer. Godta dette. Velg «Kanskje senere» på spørsmålet om å legge til en ekstra konto.

8. Velg «Hopp over», eller bla videre gjennom funksjonsframvisning under.

Vi er i mål! Kontoen er nå satt opp og klar til bruk. Det kan ta litt tid før all mail dukker opp.