OUTLOOK PÅ PC MOT VOSSASKYEN

Denne guiden tar for seg oppsett av Outlook 2016 på en PC med Windows. Oppsettet vil i hovedsak være likt på Outlook 2013 og 2010 som i 2016, men kan se annerledes ut visuelt sett.

Dersom du skal sette opp Outlook på en server i Vossaskyen skal oppsettet skje automatisk.

1. Åpne Outlook. Velg Neste.

2. Neste. Vi skal konfigurere en e-post konto, ja.

3. Fyll ut informasjon som i bildet under.

4. Du får spørsmål om å godta serverinnstillinger. Huk av «Ikke spør meg om dette webområdet igjen» og velg «Tillat». Trykk deretter på Neste.

5. Du blir så spurt om passordet en gang til. Skriv inn passord, huk av for «Husk innloggingsinformasjonen min» og velg OK.

6. Dersom du ikke får opp bildet under så har det oppstått et problem. Ta da kontakt med oss. Kontaktinformasjon finner du på http://www.vossk.no/support. Dersom du fikk fram et bilde tilsvarende det under, så trykker du på «Fullfør» for å gjøre ferdig oppsettet.

7. Outlook vil nå starte opp.

8. Dersom det er en ny installasjon av Outlook eller Office vil du få spørsmål om hvordan Office eller Outlook skal oppdateres. Velg «Installer bare oppdateringer».

Så er vi ferdige. Det kan ta litt tid før e-post dukker opp, avhengig av hvor mye e-post du har. Normalt sett vil kun de siste 12 månedene med e-post lagres lokalt på PC.

Følg guiden for å få synkronisert mer e-post til maskinen ved å følge denne linken:https://www.vossk.no/support/e-post-oppsett/buffered-mode-i-outlook