FJERNE KONTO FRA OUTLOOK PÅ PC

Hvordan fjerne en e-postkonto fra Outlook på PC.

For oppsett av Outlook på PC, følg denne linken: http://www.vossk.no/outlook-pa-pc-mot-vossaskyen/

1. Åpne Kontrollpanelet (i Windows 8, 8.1 og 10 kan du høyreklikke på startknappen for å få fram menyen.

1remol.png 2remol.png

2. Endre visning på kontrollpanelet hvis du har kategorivisning. Velg enten store eller små ikoner.

3. Velg «E-post».

4. Velg «Vis profiler…»

5. Velg kontoen som skal fjernes og trykk «Fjern».

6. Velg «Ja».

7. Trykk enten «OK» for å avslutte, eller «Legg til…» for å legge til en ny konto med en gang.

Ferdig.