ENDRE INNSTILLINGER FOR POP3-KONTO I OUTLOOK PÅ PC

Her er brukerveiledning for endring og oppsett av kontoer med POP3 på en PC med Outlook.

1. I outlook, velg «Fil».

2. Velg «Kontoinnstillinger».

3. Velg konto og trykk «Endre».

4. Fyll ut informasjon som vist. Endre feltene i rødt til «pop.vosskom.no» og kontroller passordfeltet (grønt). Til slutt skal vi inn på «flere innstillinger…» merket i oransje.

5. Velg fanen «Server for utgående e-post», huk av det øverste valget og gå deretter til avansert.

6. Fyll ut informasjonen som vist under:

Avslutt ved å trykke OK, neste og så fullfør.