BUFFERED MODE I OUTLOOK

Outlook laster som standard kun ned de siste 12 månedene med e-post til maskinen. Dersom du har behov for å synkronisere mer så fins det innstillinger for dette. Følg guiden under for hvordan dette gjøres:

 

1. I hovedbildet i Outlook, velg «Fil».

buffered_1_mod.png

2. Velg «Kontoinnstillinger».

buffered2.png

 3. Velg «Kontoinnstillinger…».

buffered3.png

 4. Velg kontoen som skal endres, og trykk «Endre…».

buffered4.png

 5. Dra slideren til høyre eller venstre for å justere hvor mye e-post som skal beholdes frakoblet. Trykk på «Neste» når justering er fullført.

buffered5.png

 6. Trykk «Fullfør».

buffered6.png

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×