Administrere senderlister i Spamfiltert i Vossaskyen (Proofpoint)

Denne guiden går ut fra at du har kontroll på kontoen din i spamfilteret i Vossaskyen (Proofpoint). Følg eventuelt guide her: https://www.vossk.no/support/e-post-oppsett/spamfilteret-i-vossaskyen-proofpoint

Administrere klarerte senderlister (adresser som skal slippes gjennom uansett hva, og ikke blir sjekket av spamfilteret for mulig phishing, spam o.l.).

1. Logg inn. https://eu1.proofpointessentials.com/app/login.php

2. Det vises kanskje et viktig varsel, i dette tilfellet en endringi "Safe Sender List" hvor en ikke lengre kan ha domener tilhørende firmaet klarert.

3. Velg "Allow/Block Sender Lists" i menyen.

4. En liste ser kanskje ut som i bildet under. Det anbefales sterkt å ikke klarere noe annet enn det som er høyst nødvendig. Valget "frigjør og godkjenn" i rapporten fra spamfilteret legger til avsender i "Sender Lists".

5. Bare rediger adresser som skal være der (hvis noen. Voss Kommunikasjon anbefaler ingen adresser i dette bildet), og så lagre (Save).

Det er alt som skal til for å administrere klarerte avsendere i spamfilteret.