Mobile Worker

 

 

Mobile Worker er et skybasert og mobilt prosjektstyringsverktøy for bedrifter i bygg- og anleggsbransjen. Med hovedfokus på timefangst, ekstraarbeid og avvik, bidrar løsningen til at du alltid har god kontroll i prosjektene dine.Med Mobile Worker får du blant annet hjelp med timeregistrering, ressursplanlegging, HMS/KS/sjekklister, bilder og dokumenter, utstyrskontroll, kjørebok, mannskapslister og mye mer! Løsningen er også integrert med en rekke lønns- og fakturasystemer, som sørger for at du slipper unødvendig dobbeltarbeid. 
Det finnes mange gode grunner til å ta i bruk et digitalt prosjektstyringsverktøy. Noen av fordelene med Mobile Worker er:
• Fang opp alle timer og ekstraarbeid: Unngå tap av inntekt og fang timer og ekstraarbeid hver dag fra mobilen. Hent ut rike rapporter på kontoret.
• Få god dokumentasjon: Send bilder og dokumenter til kunde og kontor, og bruk KS-system via appen til å føre avvik.
• Offline app med 13 språk: Mobile Worker appen kan brukes uten internett, alle data lagres og synkroniseres når ansatte er i kontakt med et nettverk.
• Oversikt over ansatte: Planlegg hvor dine ansatte skal være når, og før elektroniske mannskapslister etter lovkravene.
• Full kontroll på kontoret: Brukervennlig web-portal sørger for at de på kontoret kan følge tett med på timer og prosjekter hver dag.

Ynskjer du meir informasjon om Mobile Worker, kan vi i Voss Kommunikasjon hjelpa deg!

Mobile.png01-edit.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×