iiglo 120'' Manuelt lerret

iiglo

iiglo 120'' Manuelt lerret
Varenr.
II-A4-80WHITE
Lager
På lager
Pris
kr 1 862,50

Kvantumsrabatt

Loading...
  • iiglo 120'' Manuelt lerret
  • uten navn
Når du ynskjer eit prisgunstig lerret til møterommet. 120" er stort nok til dei fleste møterom.

iiglo lerret

Projektorlerretet er optimalt for bildeformatene 16:9 og 1:1 og styres enkelt manuelt. Med lysforsterkning passer lerretet til flere bruksområder, både til hjemme eller på jobb.

iiglo projektorlerretet ligger godt beskyttet i kassa når det ikke er i bruk, og er diskrét når det er rullet opp i det hvitlakkerte kabinettet. Det er svært fleksibelt, og lett å plassere. Lerretet har flere opphengsmuligheter, og kan festes slik du måtte ønske i tak eller på vegg med medfølgende hengsler eller hull.

Visningsflaten er designet for å gi deg den optimale bildeopplevelsen. Lerretet er av glassfiber, noe som gir en jevn og rett overflate, og er dermed enkel å rengjøre. Projektorlerretet har 4-siders svart maskeringsgrense på 4 cm som bidrar til en ekstra god bildeopplevelse.

Du drar enkelt ned lerretet med manuelt nedtrekk, og det vil derfor aldri være lerret-teknikken som setter stopper for dine bildeopplevelser. Lerretet kan bli 157 cm langt, men med manuell låsing kan du selv justere lengden etter behov. God fornøyelse!

Mål

  • Visningshøyde: 149 cm
  • Visningsbredde: 264 cm
  • Total høyde: 157 cm
  • Kabinettlengde: 279 cm
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×