Voss Kommunikasjon i arbeid

Vossaskyen med Mac

Nyt tryggleiken i Vossaskyen

Trygg og fleksibel serverløysing innan rekkevidde, for deg og verksemda di.

Kopla til Vossaskyen med Mac

Fyrst treng vi ein app frå App Store: https://apps.apple.com/no/app/microsoft-remote-desktop-10/id1295203466?mt=12.
Start appen frå Launchpad (evt. bruk Spotlight).
Velg «Feeds» i menyen øvst i programmet.

«Add feed». Skriv inn e-post eller https://rdweb.vossaskyen.no
Vel konto, eller legg til for å slippe å skrive inn brukernavn og passord for kvar gong.

Ressursane vert lagt til...

Ressursane er no tilgjengelege. Berre å dobbeltklikke på den ein skal bruke!